+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Privacybeleid

Deze website, en de daaraan gekoppelde internetdiensten, worden u ter beschikking gesteld door Winfun B.V.,statutair gevestigd te Purmerend en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 62489593.
Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

Winfun garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.
Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt Winfun gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoon- en faxnummers, uw e-mailadres). Winfun gebruikt deze gegevens eenmalig voor het telefonisch benaderen en eventueel maken van een afspraak in een van de tandartspraktijken welke vallen onder de Winfun groep. Hierbij tracht Winfun rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over de diensten van Winfun, dan kunt u dit schriftelijk melden bij Winfun per e-mail aan privacyinfo@winstar.nl met als onderwerp “Adresregistratie”. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Uw gegevens verwijderen?
Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar privacyinfo@winstar.nl sturen. Winstar voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?
Stuur dan een e-mail naar privacyinfo@winstar.nl Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is u graag van dienst.

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.