fbpx
+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Infomedics

Een bezoek aan de mondhygiëniste is een goede aanvulling op uw alledaagse gebitsverzorging

Infomedics: van nota naar betalen

Enkele dagen nadat u behandeld bent ontvangt u een rekening van Infomedics. Zij verzorgen het betalingsverkeer voor onze tandartspraktijk in Utrecht Overvecht. Infomedics is als bedrijf gespecialiseerd in het factureren, en innen, van declaraties. Zij nemen ons werk uit handen, zodat we meer tijd hebben voor onze zorgverlening en meer aandacht voor u!

De tarieven die onze tandarts rekent zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Wij bieden u ook de mogelijkheid om contant te betalen. In onderstaande document (klik op de link) staan de kosten voor bijvoorbeeld een kroon of het trekken van een tand.

I

Prijzenlijst Nederlandse Zorg Autoriteit: De rekening van de tandarts en de mondhygiënist.pdf

Let op! Wij willen u vragen om voor de uiterste betaaldatum te betalen, zodat de wettelijke incassokosten worden voorkomen.

Word patiënt door u hier in te schrijven

Voor vragen over uw tandartsrekening, of betalingsregelingen, kunt u contact opnemen met Infomedics.

Dat kunt u doen door te bellen met Infomedics: 0900 40 49 404; de kosten zijn € 0,35 per gesprek. De Servicedesk van Infomedics is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur geopend. Ook zijn zij via email bereikbaar: rekening@infomedics.nl. U kunt ook uw nota’s digitaal inzien op: www.infomedics.nl

Indien u vragen over onze factuur, of betalingsregelingen heeft, en liever de tandartspraktijk wilt bellen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij  denken graag in oplossingen met u mee. Bel dan 030 268 4882.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf de nota bij uw zorgverzekeraar in te dienen. Indien u hier geïnteresseerd in bent hoeft u dit éénmalig aan onze balie-assistente door te geven. In het vervolg wordt de declaratie dan naar u verzonden.

Goede voorlichting, en duidelijkheid, met betrekking tot onze tarieven, uw nota, vergoedingen en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vindt alle patiënten informatie, op onze “Patiënten“ pagina.

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits-medische, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorg Orion

Bij Mondzorgpraktijk Orion werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Orion is telefonisch van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00, bereikbaar.

KvK-nummer 36052043