+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Infomedics

Een bezoek aan de mondhygiëniste is een goede aanvulling op uw alledaagse gebitsverzorging

Infomedics: van nota naar betalen

U ontvangt uw rekening van Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. 

Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

 Bent u het niet eens met een ontvangen factuur of heeft u een klacht, neem dan altijd onmiddellijk contact op met ons via klachten@winstar.nl

Onze beleidsmedewerker zal binnen 5 werkdagen contact opnemen om samen met u een oplossing te vinden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor extra (incasso)kosten welke door Infomedics aan u in rekening zijn gebracht wegens onjuiste adres en/of contactgegevens, het niet of te laat betalen van een factuur, het niet tijdig reageren op een klacht na de behandeling of een onterechte/ onjuiste nota.

 

I

Regel het online!

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen, denk bijvoorbeeld aan:

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul het betalingskenmerk (cijferreeks) in die op rekening staat en controleer of uw rekening is betaald. Als dit niet het geval is kunt u direct betalen via iDEAL.

Prijzenlijst Nederlandse Zorg Autoriteit: De rekening van de tandarts en de mondhygiënist. 

Let op! Wij willen u vragen om voor de uiterste betaaldatum te betalen, zodat de wettelijke incassokosten worden voorkomen.

Word patiënt door u hier in te schrijven

Voor vragen over uw tandartsrekening, of betalingsregelingen, kunt u contact opnemen met Infomedics.

Dat kunt u doen door te bellen met Infomedics: 0900 40 49 404; de kosten zijn € 0,35 per gesprek. De Servicedesk van Infomedics is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur geopend. Ook zijn zij via email bereikbaar: rekening@infomedics.nl. U kunt ook uw nota’s digitaal inzien op: www.infomedics.nl

Indien u vragen over onze factuur, of betalingsregelingen heeft, en liever de tandartspraktijk wilt bellen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij  denken graag in oplossingen met u mee. Bel dan 030 268 4882.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om zelf de nota bij uw zorgverzekeraar in te dienen. Indien u hier geïnteresseerd in bent hoeft u dit éénmalig aan onze balie-assistente door te geven. In het vervolg wordt de declaratie dan naar u verzonden.

Goede voorlichting, en duidelijkheid, met betrekking tot onze tarieven, uw nota, vergoedingen en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vindt alle patiënten informatie, op onze “Patiënten“ pagina.

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Onze zorgverleners zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en het Register Preventieassistenten

Mondzorg Orion

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht Overvecht is een kleinschalige tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Volg ons op:
 Facebook 

De behandeldagen zijn dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. Ook is het mogelijk om op zaterdag een afspraak te plannen.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 17:00 uur.
Voor spoedgevallen buiten openingstijden belt u 0900 821 22 30

KvK-nummer 85026735

Bel 0302684882
×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة