+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

U kunt op de beste tandartszorg rekenen!

Bij Mondzorgpraktijk Orion, de beste tandartspraktijk in Utrecht, werken deskundige tandartsen. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis.
 

Team van Mondzorgpraktijk Orion

Bij Mondzorgpraktijk Orion werken deskundige tandartsen. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat de professionals van deze goede tandartspraktijk in Utrecht voor kwaliteit en doelmatigheid gaan, waarbij uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Iyad Awad, tandarts Utrecht
Tandarts Siyar Alam
Tandarts Siyar Alam

Iyad Awad
Tandarts

Big-nummer: 9921926802

Iyad heeft in 2002 zijn opleiding Tandheelkunde in Syrië behaald. Hij heeft tot 2014 in Syrië als tandarts gewerkt en daarna is hij naar Nederland verhuisd.  Sinds 2018 versterkt Iyad het team bij Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht. Hij vindt het het leukst om esthetische behandelingen uit te voeren, na deze behandeling kun je namelijk meteen zien hoe je het gebit mooier hebt gemaakt. Tafeltennissen is een favoriete vrijetijdsbesteding van Iyad.

Iyad spreekt vloeiend Nederlands, Arabisch en Engels.

Siyar Alam
Tandarts

Big-nummer: 89931958302

Ik ben recent afgestudeerd als tandarts aan de internationale universiteit George Emil Palade. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als preventie assistent om meer praktijkervaring op te doen. Hierbij heb ik veel verschillende soorten behandelingen met succes mogen uitvoeren. Doordat ik oprecht geïnteresseerd ben in mijn patiënten, krijg ik snel een persoonlijke band. Deze band schept vertrouwen, waardoor ik hen beter kan helpen als tandarts. Ik vind het belangrijk om rustig te blijven en patiënten het gevoel te geven dat ze in goede handen zijn. Het mooiste compliment voor mij is wanneer een tevreden patiënt weggaat met een schoon en gezond gebit. In de toekomst kijk ik ernaar uit om mij te specialiseren in de implantologie en esthetische tandheelkunde.

Ik spreek Nederlands, Engels, Duits, Dari en Perzisch.

TPL
Tandtechnicus

 

Voor het plaatsen en aanmeten van protheses werken wij samen met TPL tandtechniek.
De tandtechnicus van TPL is 1x per week in onze praktijk aanwezig om zelf de modellen en afdrukken te maken. Het volledige traject vanaf het aanmeten tot het in de mond plaatsen en nacontrole(s) wordt door de specialist op dit gebied  verzorgd.

 

Over onze praktijk 

Zoekt u een goede tandartspraktijk in Utrecht Overvecht? Door onze vooruitstrevende aanpak op het gebied van mondzorg is Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht helemaal van deze tijd. Naast de preventieve werkwijze van de tandarts, zoals mondhygiëne en tandheelkunde behandelingen, hebben wij verschillende specialisten in huis. U kunt bij ons terecht voor alle reguliere mondzorg.

Wij hebben extra aandacht voor patiënten die angst voor de tandarts hebben. Ook wanneer uw kind bang voor de tandarts is kunt u op onze deskundige aanpak rekenen!

U zult ervaren dat u als patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

i
 

Betaalbare zorg

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Utrecht Overvecht die financieel met u meedenkt? We stellen de patiënt centraal en nemen uw wensen en financiële situatie als uitgangspunt.

Onze tarieven

De tarieven die onze tandarts in rekening brengt, zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Een overzicht van de tandartstarieven en behandelcodes vindt u hier >>

Weten wat uw verzekering vergoed? Klik hier

Word patiënt door u hier direct in te schrijven

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Mondzorg Orion

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht Overvecht is een kleinschalige tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Orion is telefonisch van maandag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 17:00, bereikbaar.

KvK-nummer 85026735