+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

U kunt op de beste tandartszorg rekenen!

Bij Mondzorgpraktijk Orion, de beste tandartspraktijk in Utrecht, werken deskundige tandartsen. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis.
 

Team van Mondzorgpraktijk Orion

Bij Mondzorgpraktijk Orion werken deskundige tandartsen. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat de professionals van deze goede tandartspraktijk in Utrecht voor kwaliteit en doelmatigheid gaan, waarbij uw tandheelkundige wensen centraal staan.

KrisztianHenzel-Tandarts-Orion-Utrecht
IyadAwad-Tandarts-Orion-Utrecht
Aswini-Tandheelkunde-Orion-Utrecht
Yaser-Tandheelkunde-Orion-Utrecht

Kristián: Tandarts, Big-nummer: 9914832402

Krisztián heeft in 2005 zijn opleiding Tandheelkunde afgerond aan de universiteit in Boedapest, Hongarije. Terwijl hij al gelijk begonnen was als tandarts heeft hij zich tegelijkertijd, drie jaar lang gespecialiseerd in conservatieve-en prothetische tandheelkunde. Inmiddels heeft Krisztián al 15 jaar ervaring als tandarts, waarvan zeven jaar in Nederland. Hij is bekwaam in endodontische-en restauratieve tandheelkunde en protheses. Krisztián spreekt vijf talen, namelijk: Engels, Duits, Hongaars, Italiaans en Nederlands.

Lyad: Tandarts, Big-nummer: 9921926802

Lyad heeft in 2002 zijn opleiding Tandheelkunde in Syrië behaald. Sindsdien werkt hij als tandarts. Hij heeft dit tot 2014 in Syrië gedaan en hij is toen naar Nederland verhuisd. Lyad woont nu inmiddels al 6 jaar in Nederland en spreekt vloeiend Nederlands. Daarnaast ook nog vloeiend Arabisch en Engels. Sinds 2018 versterkt Iyad het team bij Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht. Hij vindt het het leukst om esthetische behandelingen uit te voeren, na deze behandeling kun je namelijk meteen zien hoe je het gebit mooier hebt gemaakt. In Lyad’s vrije tijd vindt hij het leuk om te tafeltennissen.

Aswini: Tandarts, Big-nummer: 9921926802

Aswini is geboren in India en heeft daar in 2010 haar diploma Tandheelkunde behaald. Aswini woont inmiddels al 6 jaar in Nederland. Sinds november 2020 versterkt zij ons team bij Mondzorgpraktijk Kruitberghof in Amsterdam, Aswini spreekt Nederlands, Engels, Tamil en Telegu. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar familie.

Yaser: Tandheelkundig medewerker

Yaser heeft in 2010 zijn opleiding Tandheelkunde in Syrië behaald. In 2012 heeft Yaser een cursus implantologie gevolgd en deze afgerond met een certificaat. Vervolgens heeft Yaser werkervaring in Syrië, Turkije en Nederland opgedaan. Sinds 2016 werkt Yaser in Nederland en spreekt hij de taal vloeiend, dit komt doordat hij meerdere taalcursussen gehaald heeft. Yaser spreekt naast Nederlands, ook Arabisch en Engels. Sinds 2020 is Yaser werkzaam bij Mondzorgpraktijk Orion. Hij is goed in het plaatsen van facings en kronen. In zijn vrije tijd vindt Yaser het leuk om te zwemmen, koken en te reizen.

 

Over onze praktijk 

Zoekt u een goede tandartspraktijk in Utrecht Overvecht? Door onze vooruitstrevende aanpak op het gebied van mondzorg is Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht helemaal van deze tijd. Naast de preventieve werkwijze van de tandarts, zoals mondhygiëne en tandheelkunde behandelingen, hebben wij verschillende specialisten in huis. U kunt bij ons terecht voor de tandarts voor orthodontie, cosmetische tandarts en esthetische tandheelkunde zoals tanden bleken.

Wij hebben extra aandacht voor patiënten die angst voor de tandarts hebben. Ook wanneer uw kind bang voor de tandarts is kunt u op onze deskundige aanpak rekenen!

U zult ervaren dat u als patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

i
 

Betaalbare zorg

Bent u op zoek naar goedkope, maar goede, tandartspraktijk in Utrecht Overvecht? Mondzorgpraktijk Orion heeft regelmatig acties waardoor de kosten van de tandartsbehandeling voor iedereen toegankelijk worden.

P

De tarieven die onze tandarts in rekening brengt, zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). In onderstaande link staan o.a. de kosten voor een kroon of het trekken van een tand omschreven.

Prijzenlijst Nederlandse Zorg Autoriteit: De rekening van de tandarts en de mondhygiënist.pdf

Word patiënt door u hier direct in te schrijven

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits-medische, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorg Orion

Bij Mondzorgpraktijk Orion werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Orion is telefonisch van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00, bereikbaar.

KvK-nummer 36052043