+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

U kunt op de beste tandartszorg rekenen!

Bij Mondzorgpraktijk Orion, de beste tandartspraktijk in Utrecht, werken deskundige tandartsen. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis.

Team van Mondzorgpraktijk Orion

Bij Mondzorgpraktijk Orion werken deskundige tandartsen. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat de professionals van deze goede tandartspraktijk in Utrecht voor kwaliteit en doelmatigheid gaan, waarbij uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Tandarts Siyar Alam

Protheses 

Voor het plaatsen en aanmeten van protheses (kunstgebitten) werken wij samen met TPL tandtechniek.

Ali Karbasi van TPL is 1x per week in onze praktijk aanwezig. Het volledige traject vanaf het aanmeten tot het in de mond plaatsen en nacontrole(s) wordt door hem verzorgd.
Iyad Awad, tandarts Utrecht

Issam Abdulal
Tandarts

Big-nummer: 59926369702

Ik ben in 1996 in tandheelkunde afgestudeerd aan de universiteit van Aleppo waar ik sindsdien een eigen praktijk had. Sinds 2015 ben ik in Nederland.
Ik ben een betrokken, geduldige tandarts met veel ervaring. Ik wil de best mogelijke zorg voor iedere patiënt. Ik kan angstige patiënten en kinderen goed op hun gemak stellen. Mijn beroep is mijn passie!

Tandarts Siyar Alam

Hend Al-Rassas
Tandarts

Big-nummer: 79924545302

Als tandarts ben ik iemand die haar patiënten vriendelijk en geduldig tegemoet treedt. Ik ben ook sociaal en flexibel. In oktober 2017 ben ik naar Nederland verhuisd. Hier heb ik als tandartsassistente gewerkt en hard gestudeerd voor mijn diploma-erkenning en opname in het BIG-register. Ik hou van mijn werk als tandarts en ik blijf door bijscholing mijn vaardigheden ontwikkelen.

Tandarts Siyar Alam

Ghufran Abdulhussein
Preventie-assistente

Geregistreerd preventieassistente

De preventie-assistente is  een tandartsassistente die extra is opgeleid om preventieve behandelingen en mondhygiëne uit te voeren. Preventie van het gebit wil zeggen het voorkomen van tandvleesproblemen en gaatjes. Ook ondersteunt zij de tandarts op het gebied van de voorbereiding, het  uitvoeren en de afronding van de patiëntbehandeling.

Bouchra
online servicedesk

Whatsapp: +31610060986

Wilt u direct een afspraak plannen of heeft u een vraag over uw factuur of een behandeling, dan kunt u via de Whatsapp button onderaan deze pagina contact opnemen. Bouchra is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 16:30 uur.

Tandarts Siyar Alam

Bouchra
مكتب المساعدة عبر الإنترنت

واتساب مباشرة: +31610060986

إذا كنت ترغب في تحديد موعد على الفور أو إذا كان لديك سؤال حول فاتورتك أو العلاج، يمكنك التواصل معنا عبر زر الواتس اب في أسفل هذه الصفحة.

بشرى متاحة من الاثنين إلى الجمعة بين الساعة 9:00 صباحًا و16:30 مساءً.

 

Over onze praktijk 

Zoekt u een goede tandartspraktijk in Utrecht Overvecht? Door onze vooruitstrevende aanpak op het gebied van mondzorg is Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht helemaal van deze tijd. Naast de preventieve werkwijze van de tandarts, zoals mondhygiëne en tandheelkunde behandelingen, hebben wij verschillende specialisten in huis. U kunt bij ons terecht voor alle reguliere mondzorg.

Wij hebben extra aandacht voor patiënten die angst voor de tandarts hebben. Ook wanneer uw kind bang voor de tandarts is kunt u op onze deskundige aanpak rekenen!

U zult ervaren dat u als patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

i
 

Betaalbare zorg

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Utrecht Overvecht die financieel met u meedenkt? We stellen de patiënt centraal en nemen uw wensen en financiële situatie als uitgangspunt.

Onze tarieven

De tarieven die onze tandarts in rekening brengt, zijn gebaseerd op de tarieven van de Nederlandse Zorg Autoriteit (NZA). Een overzicht van de tandartstarieven en behandelcodes vindt u hier >>

Word patiënt door u hier direct in te schrijven

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Onze zorgverleners zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en het Register Preventieassistenten

Mondzorg Orion

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht Overvecht is een kleinschalige tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Volg ons op:
 Facebook 

De behandeldagen zijn dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. Ook is het mogelijk om op zaterdag een afspraak te plannen.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 17:00 uur.
Voor spoedgevallen buiten openingstijden belt u 0900 821 22 30

KvK-nummer 85026735

Bel 0302684882
×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة