+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Klachten

Als tandartspraktijk in Utrecht Overvecht streven wij naar de beste tandheelkundige zorg en naar een goed geïnformeerde, en tevreden, patiënt

Klachten

Als tandartspraktijk streven wij naar de beste tandheelkundige zorg en naar een goed geïnformeerde, en tevreden, patiënt. Het kan een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist, of onzorgvuldig, geïnformeerd of behandeld hebben.

Als dat zo is, dan vragen wij u dit eerst persoonlijk met ons te bespreken. Voor ons is het namelijk belangrijk te weten, dat u een probleem heeft of niet helemaal tevreden bent. Wij willen u graag uitleggen waarom we iets op een bepaalde manier hebben gedaan en meestal lost dit onduidelijkheden op. Ook staan we open voor verbeteringen, dus feedback is zeker welkom!

We vertrouwen erop dat wij tot een gezamenlijk oplossing komen. U kunt ons bereiken op 030 268 4882 of mailen op het volgende e-mailadres: klachten@winstar.nl

Klachtencommissie

Indien we gezamenlijk niet tot een, voor u bevredigende, oplossing komen, dan kunt u terecht bij de klachtenregeling waarbij wij zijn aangesloten. Deze regeling voldoet aan de eisen die de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector aan iedere zorgaanbieder stelt. Aan de klachtenregeling zijn geen kosten verbonden. U kunt ons bereiken op 030 268 4882 of mailen op het volgende e-mailadres: klachten@winstar.nl voor meer informatie.

Acties!

Bekijk al onze speciale & unieke acties voor betaalbare mondzorg!

Wijziging doorgeven

Houd ons op de hoogte van veranderingen! Wij vragen u wijzigingen van persoonlijke gegevens, zoals adreswijzingen of verandering in uw verzekering, zo spoedig mogelijk door te geven. U kunt dit zowel telefonisch als per e-mail doorgeven.

Ook het ondergaan van operaties kan belangrijk voor ons zijn. Geef ook dit aan ons door.

t

U kunt wijzigingen doorgeven door ons te bellen op 030 268 4882 of te mailen op het volgende e-mailadres: praktijk@mondzorgorion.nl.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vindt alle patiënteninformatie op onze “Patiënten“ pagina

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Mondzorg Orion

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht Overvecht is een kleinschalige tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Orion is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 16:30 uur.

KvK-nummer 85026735