+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Tandsteen verwijderen

Behandelingen mondhygiëniste: van tandaanslag naar een goede mondgezondheid met gezond tandvlees door regelmatig tandsteen verwijderen. 

Door tandsteen verwijderen mondproblemen voorkomen

De behandeling van uw gebit bestaat uit het weghalen van tandplak. Het verwijderen van tandsteen wordt door onze tandarts of mondhygiëniste gedaan. Het is een dun, en veelal niet zichtbaar, laagje, dat onder invloed van voedsel en bacteriën maar ook speeksel, op de tanden en kiezen blijft plakken. Tandplak is moeilijk te zien doordat het ruwweg dezelfde kleur als de tanden heeft. Naast dat het erop zit, bevindt het zich ook tussen de tanden en kiezen.

Tandaanslag dat niet binnen een etmaal verwijderd wordt verhard zich tot tandsteen.

Tandsteen verwijderen en tanden polijsten

Tandsteen ontstaat zowel boven als onder het tandvlees. Onze tandarts of mondhygiëniste zal uw tanden polijsten en reinigen met behulp van een speciaal instrumentarium.

Wij geven u graag uitleg over het ontstaan van uw klachten, de bestaande behandelingen en de nodige preventiemaatregelen. Neem de meestvoorkomende tandartsbehandelingen op onze pagina ‘Behandelingen‘ door.

Word patiënt door u hier direct in te schrijven

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits-medische, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorg Orion

Bij Mondzorgpraktijk Orion werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Orion is telefonisch van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00, bereikbaar.

KvK-nummer 36052043