+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Patiënten

Deze tandartspraktijk in Utrecht Overvecht gaat voor een persoonlijke aanpak. We vertellen u op een heldere, duidelijke manier alles over onze tarieven, de factuur, eventuele tegemoetkomingen en de begroting van uw behandelplan. 

 

Spoedtandarts en pijnklachten

Wanneer de pijnklachten van ernstige aard zijn, kunnen wij een spoedtandarts inzetten. Dit betekent dat u, in de meeste gevallen, nog dezelfde dag geholpen kan worden.

Spoedgevallen buiten openingstijden

Als u op de onderstaande link klinkt, zult u doorverwezen worden naar een waarnemend tandarts bij u in de buurt. Houd rekening met contante betaling bij avond- of weekenddienst.

https://www.tandartsbemiddelingsbureau.nl/

Behandelingen

Bekijk al onze beschikbare behandelingen

 

Informatie voor patiënten

Op basis van een behandelplan stellen we een begroting op. Wij kunnen de hoogte van uw zorgbudget van uw zorgverzekeraar, bij  Piensupport, opvragen. Zodoende bent u op de hoogte welke behandeling er wel, of niet, wordt vergoed. Om niet nagekomen afspraken te voorkomen, sturen we u een week voor de afspraak een herinnering per e-mail toe.

t

Is uw vraag onbeantwoord gebleven? Neem dan gerust contact met onze praktijk op. Wij helpen u graag verder! Bel ons op telefoonnummer: 030 268 4882.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen, prijzen tandarts en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vindt alle patiënteninformatie, op onze Patiënten pagina.

Word patiënt door u hier in te schrijven

 

Infomedics

Een bezoek aan de mondhygiëniste is een goede aanvulling op uw alledaagse gebitsverzorging. Dit voorkomt tandvleesontsteking en andere symptomen zoals overmatig tandaanslag en pijn in de mond. Naast een halfjaarlijkse controle bij onze tandartspraktijk, krijgt u advies over voeding en extra informatie over uw mondhygiëne. Zodoende kunnen we gaatjes in een tand, of andere aandoeningen die mogelijk pijn veroorzaken, voorkomen.

Begroting

Voor ingewikkelde behandelingen stellen wij een begroting op, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Wij kunnen de hoogte van uw zorgbudget van uw zorgverzekeraar, bij Piensupport, opvragen. Zodoende bent u op de hoogte van wat er wel, of niet, vergoed wordt.

Verzekering

Wij raden u aan om uw tandartsverzekering aan te passen aan de gezondheidsconditie van uw gebit. U kunt de tandarts te alle tijde om advies vragen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Huisregels

Huisregels zijn zowel voor u als voor onze praktijk van groot belang. Enerzijds geeft het u als patiënt een duidelijk beeld. Waardoor wij anderzijds onze werkzaamheden, en daarmee de kwaliteit van de tandheelkundige zorg, waarborgen.

Klachten

Mondzorg Orion streeft naar de beste tandheelkundige zorg, dus naar een goed geïnformeerde en tevreden patiënt. Het kan een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist, of onzorgvuldig, geïnformeerd of behandeld hebben. Het is uiteraard uw recht om een klacht in te dienen, indien u er met ons niet uitkomt.

Acties!

Bekijk al onze speciale & unieke acties voor betaalbare mondzorg!

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Onze zorgverleners zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en het Register Preventieassistenten

Mondzorg Orion

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht Overvecht is een kleinschalige tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Volg ons op:
 Facebook 

De behandeldagen zijn dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. Ook is het mogelijk om op zaterdag een afspraak te plannen.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 17:00 uur.
Voor spoedgevallen buiten openingstijden belt u 0900 821 22 30

KvK-nummer 85026735

Bel 0302684882
×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة