+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Verstandskies

De voornaamste rede om een verstandskies te trekken is om ruimte te maken voor de overige tanden en kiezen.

Verstandskies trekken in Utrecht

De voornaamste rede om een verstandskies te trekken is om ruimte te maken voor de rest van het gebit. Het verwijderen van een verstandskies, de ‘extractie’ van de kies, verloopt meestal pijnloos dankzij de verdoving. Indien onze Implantoloog de behandeling te risicovol vindt, dan wordt u intern doorverwezen voor een chirurgische verwijdering.

V

Nadat uw verstandskies is verwijderd kan dit een zeurderig gevoelen geven. De verdoving zorgt ervoor dat u daarentegen geen pijn zult ervaren. In de eerste drie dagen, na de behandeling, kan het zijn dat de mond en wang kan gaan opzwellen. Dit kan een onprettig gevoel geven. U kunt dan een aspirientje, paracetamol of ibuprofen tegen de pijn slikken.

Word patiënt door u hier in te schrijven

Uitleg behandeling

Voordat de behandeling van start gaat krijgt u een verdoving. Op het moment dat deze ingewerkt is zal de tandarts aan de slag gaan. De aangedane kies zal, door een draaiende of wrikkende beweging te maken, losraken waardoor deze in zijn geheel er uitgetrokken wordt. Wilt u meer weten over uw verstandskies trekken in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij geven u graag uitleg over het ontstaan van uw klachten, de bestaande behandelingen en de nodige preventiemaatregelen. Neem de meestvoorkomende tandartsbehandelingen op onze pagina ‘Behandelingen‘ door.

Nazorg

Na de behandeling krijgt u van ons een formulier mee waarin aandachtspunten en leefregels voor de nazorg staan beschreven. Mocht u na verloop van tijd nog steeds last hebben neem dan contact met de praktijk op.

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Onze zorgverleners zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en het Register Preventieassistenten

Mondzorg Orion

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht Overvecht is een kleinschalige tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Volg ons op:
 Facebook 

De behandeldagen zijn dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. Ook is het mogelijk om op zaterdag een afspraak te plannen.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 17:00 uur.
Voor spoedgevallen buiten openingstijden belt u 0900 821 22 30

KvK-nummer 85026735

Bel 0302684882
×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة