+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Begroting

Voor complexe behandelingen stellen wij een begroting op, zodat u inzicht heeft in de toekomstige kosten.

Begroting bij complexe behandelingen

Voor ingewikkelde behandelingen stellen wij een begroting tandarts op, zodat u weet welke kosten u kunt verwachten. Wij kunnen de hoogte van uw zorgbudget van uw zorgverzekeraar, bij Zorgsom / Piensupport, opvragen. U bent dan direct op de hoogte van wat er wel, of niet, vergoed wordt. Als patiënt weet u waar u aan toe bent, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij hechten veel waarde aan goede voorlichting over uw behandelplan. Bij grote behandelingen stellen wij een kostenberekening op. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk overeengekomen worden. Bij het opstellen van een begroting gaat de behandelend specialist, in de eerste instantie, van een standaardbehandeling uit. Onverhoopte extra behandelkosten kunnen natuurlijk niet van te voren worden begroot. Naast dat u informatie over de noodzaak van de extra behandeling ontvangt, zal de tandarts u op de hoogte brengen van eventuele bijkomende kosten.

Word patiënt door u hier in te schrijven

De onvoorziene kosten zullen in de eindfacturatie verwerkt worden. U kunt derhalve geen rechten ontlenen aan een afgegeven begroting. In de zorgpolis van uw verzekeraar kunt u de informatie, welk deel van de begrote kosten vergoed worden, teruglezen. Wij kunnen de hoogte van uw zorgbudget van uw zorgverzekeraar, bij  Zorgsom / Piensupport, opvragen.

Zodoende bent u op de hoogte wat er wel of niet vergoed wordt. Als patiënt weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Dat is wel zo aangenaam.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vindt alle patiënteninformatie op onze “Patiënten“ pagina.

 

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Mondzorg Orion

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht Overvecht is een kleinschalige tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Orion is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 16:30 uur.

KvK-nummer 85026735