+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Verzekering

Wij raden aan om uw tandartsverzekering aan te passen aan de gezondheidsconditie van uw gebit.

Tandartskosten en uw verzekering

Wij raden u aan om uw tandartsverzekering aan te passen aan de gezondheidsconditie van uw gebit. U kunt de tandarts te allen tijde om advies vragen. U kunt zich bij verschillende zorgverzekeraars verzekeren voor tandheelkundige zorg. De aanvullende tandartsverzekering staat wettelijk los van de basisverzekering en kunt u los van elkaar afsluiten.

Voor meer informatie over tandartsverzekeringen, waaronder de verschillen in dekkingen en vergoedingen, verwijzen wij u naar www.allesoverhetgebit.nl.

Tandartskosten en uw verzekering

Op de website www.vergelijkmondzorg.nl treft u een overzicht van alle verzekeringen.

Goede voorlichting en duidelijkheid met betrekking tot tarieven, uw nota, vergoedingen en begrotingen van behandelplannen zijn belangrijk. U vindt alle patiënteninformatie op onze “Patiënten“ pagina.

Word patiënt door u hier in te schrijven

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van preventieve-, curatieve-, gebits-medische, acute- en implantologische behandelingen.

Mondzorg Orion

Bij Mondzorgpraktijk Orion werken deskundige tandartsen, die veel ervaring hebben in hun vakgebied. Naast een hoge mate van vakkundigheid heeft tandartspraktijk Orion vele specialisaties in huis. U zult ervaren dat onze professionals voor kwaliteit en doelmatigheid staan, waarin uw tandheelkundige wensen centraal staan.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Orion is telefonisch van maandag tot en met donderdag, tussen 09:00 en 17:00, bereikbaar.

KvK-nummer 36052043