+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Cosmetische tandheelkunde

Esthetische en cosmetische tandheelkunde voor stralende gezonde tanden

Esthetische tandheelkunde voor een stralend gebit

Als gevolg van gebitsslijtage, of dentaal trauma, kunnen uw tanden beschadigd zijn geraakt. Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het mooi maken van uw gebit. Tegenwoordig speelt een gaaf en fraai gebit steeds een grotere rol bij het uiterlijk en zelfvertrouwen. De lat hiervoor wordt steeds hoger gelegd. Onze behandeling richt zich op functieherstel. Met tandkleurige vulmaterialen, facings en kronen kunnen wij zowel de vorm als de stand en de kleur van uw tanden verbeteren. Waarbij er extra aandacht is voor het behoud van uw eigen tanden en kiezen.

Oorzaak van de slijtage achterhalen

Onze tandarts zijn ervaren in restauratieve tandheelkunde. Dit houdt in dat de behandeling zich richt op het herstel van de vorm, de functie en schoonheid van uw gebit.

Eén van de hoofdfactoren van gebitsslijtage is de chemische werking van zuren dat veel in koolzuurhoudende frisdranken zit. Een andere belangrijke veroorzaker is natuurlijke slijtage door het over elkaar heen bewegen van de boven- en onderkaak.

Eerst wordt de totstandkoming van het gebitsprobleem onderzocht. Op deze manier kan er bijvoorbeeld een gaatje of ontstoken tandweefsel ontdekt worden. Ook een dentaal trauma kan de oorzaak zijn. 

Behandeling, kosten en verzekering

Bij ons bent u in goede handen. In samenspraak met u werken we een nauwkeurig behandelplan uit, dat zal leiden naar een prachtig gebit!

Wij hebben extra aandacht voor patiënten die angst voor de tandarts hebben. Wij vinden het belangrijk dat u, bij elke stap die wij doen, op de hoogte bent. Op deze wijze weet u wat er precies gaat gebeuren en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze cosmetische tandarts heeft veel ervaring met esthetische restauratieve tandheelkunde. De behandeling richt zich op het behoud van zoveel mogelijk tandweefsel en op een mooi en duurzaam eindresultaat.

Word patiënt door u hier in te schrijven

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Onze zorgverleners zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen en het Register Preventieassistenten

Mondzorg Orion

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht Overvecht is een kleinschalige tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Volg ons op:
 Facebook 

De behandeldagen zijn dinsdag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur. Ook is het mogelijk om op zaterdag een afspraak te plannen.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 17:00 uur.
Voor spoedgevallen buiten openingstijden belt u 0900 821 22 30

KvK-nummer 85026735

Bel 0302684882
×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة