+31 030 268 4882 praktijk@mondzorgorion.nl

Cosmetische tandheelkunde

Esthetische en cosmetische tandheelkunde voor stralende gezonde tanden

Esthetische tandheelkunde voor een stralend gebit

Als gevolg van gebitsslijtage, of dentaal trauma, kunnen uw tanden beschadigd zijn geraakt. Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het mooi maken van uw gebit. Tegenwoordig speelt een gaaf en fraai gebit steeds een grotere rol bij het uiterlijk en zelfvertrouwen. De lat hiervoor wordt steeds hoger gelegd. Onze behandeling richt zich op functieherstel. Met tandkleurige vulmaterialen, facings en kronen kunnen wij zowel de vorm als de stand en de kleur van uw tanden verbeteren. Waarbij er extra aandacht is voor het behoud van uw eigen tanden en kiezen.

Oorzaak van de slijtage achterhalen

Onze cosmetische tandarts is gespecialiseerd in restauratieve tandheelkunde. Dit houdt in dat de behandeling zich richt op het herstel van de vorm, de functie en schoonheid van uw gebit.

In onze tandartspraktijk in Utrecht Overvecht komt gebitsslijtage in toenemende mate voor; het betreft namelijk 10% van de patiënten. Eén van de hoofdfactoren van erosie is de chemische werking van zuren, dat veel in koolzuurhoudende frisdranken zit. Een andere belangrijke veroorzaker is natuurlijke slijtage. Dit ontstaat door het over elkaar heen bewegen van de boven- en onderkaak.

Eerst wordt de totstandkoming van het gebitsprobleem onderzocht. Op deze manier kan er bijvoorbeeld een gaatje of ontstoken tandweefsel ontdekt worden. Ook een dentaal trauma kan de oorzaak zijn. De gevolgen kunnen zowel psychisch als lichamelijk van aard zijn. U zal zich onder andere kunnen schamen voor uw slechte gebit en moeite of zelfs pijn hebben tijdens het nuttigen van voedsel.

Ervaart u problemen vanwege gebitsslijtage?

Indien u meer informatie wilt hebben over gebitsslijtage en de mogelijke behandelingen, maak dan een afspraak met onze cosmetische tandarts. Tijdens het consult bij Mondzorgpraktijk Orion zal de tandarts de situatie in uw mond onderzoeken, waarop een behandelplan zal worden opgesteld. U dient er rekening mee te houden dat er kosten aan verbonden zitten. Om de situatie te diagnosticeren zal de tandarts namelijk röntgenfoto’s maken en een behandelplan opstellen.

Informeer bij onze tandarts praktijk naar de beste behandelmethode om uw tanden weer te laten stralen. Dat kunt u doen via het onderstaande formulier “plan een consult”, of door ons te bellen op 030 – 268 4882.

Goedkoop uw tanden bleken voor een actie prijs van € 99,- bij uw tandartspraktijk in Utrecht Overvecht!

Heeft u last van tandaanslag en wilt u goedkoop en goed uw tanden bleken? Dan hebben wij de beste aanbieding van Utrecht voor € 99,- per behandeling!

Er zijn veel tandartspraktijken die het bleken van tanden aanbieden. U dient zich te realiseren dat een behandeling niet altijd op zich staat. Soms is het tandaanslag van dusdanige aard, dat goedkoop tanden bleken geen oplossing is. Om het gewenste resultaat te bereiken zal de tandarts uw tanden meerdere keren moeten bleken. Laat u daarom vooraf goed informeren. Voor een goedkoop aanbod, biedt onze tandartspraktijk in Overvecht, u de beste tanden bleken actie in Utrecht aan. Sinds kort gebruiken wij een nieuwe methode welke uitstekende resultaten oplevert. Informeer bij onze tandartspraktijk, naar de beste behandelmethode om uw tanden te bleken.

Informatie voor verwijzers

Op dit moment kunt u patiënten naar ons verwijzen voor esthetische restauratieve tandheelkunde.

Alle behandelingen vinden plaats op basis van samenspraak met, en onder supervisie van, u. Wij voeren alleen (deel)behandelingen uit waarvoor verwezen is. Een door u verwezen patiënt kan zich hier bij ons niet inschrijven als patiënt. We handelen hierin conform de richtlijn horizontale verwijzing. Gedurende het behandeltraject wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van de behandeling.

Wij geven u graag uitleg over het ontstaan van uw klachten, de bestaande behandelingen en de nodige preventiemaatregelen. Neem de meestvoorkomende tandartsbehandelingen op onze pagina ‘Behandelingen‘ door.

Behandeling, kosten en verzekering

Bij ons bent u in goede handen. In samenspraak met u werken we een nauwkeurig behandelplan uit, dat zal leiden naar een prachtig gebit!

Wij hebben extra aandacht voor patiënten die angst voor de tandarts hebben. Wij vinden het belangrijk dat u, bij elke stap die wij doen, op de hoogte bent. Op deze wijze weet u wat er precies gaat gebeuren en komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze cosmetische tandarts heeft veel ervaring met esthetische restauratieve tandheelkunde. De behandeling richt zich op het behoud van zoveel mogelijk tandweefsel en op een mooi en duurzaam eindresultaat.

Word patiënt door u hier in te schrijven

De Tandartsen

De tandartsen van Mondzorgpraktijk Orion zijn BIG-geregistreerd voor het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen.

Mondzorg Orion

Mondzorgpraktijk Orion in Utrecht Overvecht is een kleinschalige tandartspraktijk waar de patiënt centraal staat! Wij hechten grote waarde aan uitstekende service en specialistische kennis met veel persoonlijke aandacht voor uw probleem.

Contact

Gambiadreef 58, 3564 ES Utrecht
Email: praktijk@mondzorgorion.nl
Tel: 030 268 4882
Like ons op:
 Facebook 
Tandartspraktijk Orion is telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 09:00 en 16:30 uur.

KvK-nummer 85026735

Bel 0302684882
×

Plan uw afspraak of stel een vraag.
حدد موعدك أو اطرح سؤالاً.

× Afspraken of vragen | مواعيد أو أسئلة